NOTÍCIES del nostre institut!

Acollida de l'alumnat de 1r d'ESO i reunió d'inici de curs, dijous 3 de setembre. Inici del nou curs, dilluns 14 de setembre

 
Imatge Mercè Sigalés i Romero
Acollida de l'alumnat de 1r d'ESO i reunió d'inici de curs, dijous 3 de setembre. Inici del nou curs, dilluns 14 de setembre
per Mercè Sigalés i Romero - Wednesday, 22 July 2020, 13:38
 

Benvolgudes famílies de 1r d'ESO,

En primer de lloc, us volem donar la BENVINGUDA al nostre centre!

En segon lloc, us volem informar sobre diferents qüestions, en relació a l'inici de curs, que heu de tenir present i que són del vostre interès:

    • El dijous 3 de setembre, de 9 a 11h, els vostres fills/es han de venir presencialment a l'institut! Tenim moltes ganes de veure'ls!

Per a aquest dia, l'equip directiu, les tutores de 1r d'ESO i l'equip docent de 1r d'ESO, hem preparat un matí d'activitats d'acollida i cohesió per a tots ells.

Recordeu que l'alumnat haurà de venir amb mascareta.

    • El mateix dijous 3 de setembre a la tarda, a les 17:30h, les famílies de 1r d'ESO esteu convocades a una reunió informativa telemàtica d'inici de curs, que farem via zoom. El dia abans, us farem arribar l'enllaç de la reunió i una guia d'usuari per connectar-se.

En aquesta reunió, que serà amb l'equip directiu i amb les tutores dels vostres fills/es, us explicarem l'organització i el funcionament del proper curs i atendrem tots aquells dubtes, neguits, propostes, ... que tingueu, d'acord?

    • L'inici del nou curs, 2020-2021, serà dilluns 14 de setembre, en horari de 9 a 11h. Per a aquest dia, el transport escolar funcionarà d'acord a aquest horari especial. A partir de dimarts 15 de setembre, l'horari ja serà l'habitual, de 8 a 14:30h.
Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o qüestió i, també, aprofitem per desitjar-vos un bon estiu!

Salutacions ben cordials,

Mercè Sigalés

Directora