NOTÍCIES del nostre institut!

Finalització de la 3a avaluació i final ordinària i lliurament de notes a l'ESO

 
Imatge Mercè Sigalés i Romero
Finalització de la 3a avaluació i final ordinària i lliurament de notes a l'ESO
per Mercè Sigalés i Romero - Thursday, 4 June 2020, 10:19
 

Benvolgut alumnat i benvolgudes famílies de l'ESO,

Aquest divendres 5 de juny, finalitzar la 3a avaluació (i final ordinària) curs 2019-2020 per a tots els nivells de l'ESO. La propera setmana, i no més tard de divendres 12 de juny, rebreu el butlletí de notes de l’avaluació final ordinària via correu electrònic.

Amb la finalització de l'avaluació final ordinària i el corresponent lliurament de notes, cal que tingueu ben present les següents qüestions:

  • L’alumnat que hagi superat totes les matèries, continua amb el corresponent Projecte Competencial i Orientador fins divendres 19 de juny d’acord a l’organització lectiva telemàtica publicada a la web, ESPAI VILAMAJOR ON LINE.
  • L’alumnat que no hagi superat totes les matèries ha de realitzar les activitats proposades per a la convocatòria d'avaluació extraordinària i les haurà de lliurar al professor/a de la matèria via correu electrònic el dijous 18 de juny de 8 a 10h del matí.  Afegir que, a partir de dijous 11 de juny, trobareu tota la informació en relació a les activitats a lliurar publicada a la web del centre, a Feines de recuperació (AVALUACIÓ EXTRAORDINÀRIA) i, també, recordeu que l’alumnat disposa d’atenció telemàtica per part del professorat, de dilluns a divendres en l’horari marc de 9 a 13h, per a la realització d'aquestes activitats.
  • L’alumnat o família que requereixi justificació i/o aclariments en relació a les qualificacions finals obtingudes ha de contactar, en primer lloc, amb el professor/a de la matèria via correu electrònic i, en segon lloc i només si s’escau, haurà de fer arribar una instància amb la corresponent reclamació a la direcció del centre (al correu iesvilamajor@xtec.cat) no més tard de dilluns 15 de juny a les 14h.

Finalment, volem fer arribar a TOT l’alumnat el nostre reconeixement per la seva dedicació i pel seu esforç durant aquets curs, enhorabona!

Una abraçada,

Equip directiu

Mercè Sigalés

Directora