NOTÍCIES del nostre institut!

Ordinador personal, llibres de text, material, ... curs 2020-2021

 
Imatge Mercè Sigalés i Romero
Ordinador personal, llibres de text, material, ... curs 2020-2021
per Mercè Sigalés i Romero - Thursday, 4 June 2020, 09:52
 

Benvolgudes famílies d'ESO i de Batxillerat curs 2020-2021,

Comunicar-vos que ja podeu consultar a la web del centre tota la informació en relació a Informació famílies / Ordinador personal, llibres de text i material curs 2020-2021.

Per a proper curs 2020-2021, informar-vos que:

1.      Hi haurà ús d'ordinador personal a tots als nivells de l'ESO i del Batxillerat. L'ordinador adquirit per les famílies de l'ESO en aquests dos darrers cursos segueix sent vigent. L'alumnat de Batxillerat que ja disposa d'ordinador personal, NO cal que adquireixi el model d'ordinador i sistema operatiu proposat pel centre, pot fer ús del que ja disposa.

2.     Per a tots els cursos de l'ESO hi haurà un únic llibre de text, un workbook per a la matèria d'anglès, podeu consultar l'ISBN a l'enllaç de la web que us hem adjuntat, . En cap altre matèria de l'ESO hi haurà llibres de text.

3.     De 1r a 3r d'ESO, hi haurà llibres digitals de lectura de la plataforma LEGILAND. A l'inici de curs, el centre proporcionarà a l'alumnat i famílies les claus d'accés.

4.     A 4t d'ESO, sí hi haurà llibres de lectura, podeu consultar el llistat i els ISBN a l'enllaç de la web que us hem adjuntat,

5.     Al Batxillerat, sí hi haurà llibres de lectura obligatòria i, també, llicències digitals per algunes matèries (comunes i de modalitat). La compra d'aquestes llicències, a càrrec de les famílies, es farà des del centre a l'inici de curs. Podeu consultar el llistat de matèries amb ús de llicència digital a l'enllaç de la web que us hem adjuntat,

També, dir-vos que l'AMPA de l'institut us informarà sobre el retorn de llibres del Projecte de Reutilització curs 2019-2020.

Seguim!

Mercè Sigalés