NOTÍCIES del nostre institut!

Vilamajor On Line, onzena setmana i 3a avaluació (Final ordinària). Som-hi? #joemquedoacasa

 
Imatge Mercè Sigalés i Romero
Vilamajor On Line, onzena setmana i 3a avaluació (Final ordinària). Som-hi? #joemquedoacasa
per Mercè Sigalés i Romero - Saturday, 30 May 2020, 18:20
 

Alumnat i Famílies,

En primer lloc, i com a cada inici d'una nova setmana, esperem i desitgem que totes i tots estigueu bé i, també de nou, us volem fer arribar el nostre reconeixement pel vostre esforç i treball durant totes aquestes setmanes de confinament! Molts ànims en aquesta recta final de curs!

En segon lloc, confirmar-vos que ja teniu publicat el corresponent Pla de treball per grup classe i dia de la setmana que comencem demà dilluns en sessions de 35-40 minuts de 9 a 13h, el podeu consultar a la web a INS Vilamajor On Line / Pla de Treball setmanal per curs / Carpeta 11a setmana de l’1 al 5 de juny amb l’espai tutoria d'inici de setmana de dilluns a les 9h.

En tercer lloc, qüestions que cal tenir en compte aquesta setmana:

·       És la darrera setmana d’activitats d’aprenentatge de la 3a avaluació i final ordinària per a tot l'alumnat de l’ESO.

·       Dimecres 3 de juny a les 17h, les famílies de 3r d'ESO esteu convocades a una Xerrada virtual informativa (via zoom) en relació a l’elecció de l’itinerari optatiu de 4t d’ESO per al proper curs, 2020-2021. Us farem arribar les corresponents indicacions per a la vostra connexió i us demanem que sigui una única connexió per família. Aquesta mateixa xerrada, també la farem amb l’alumnat de 3r d’ESO el dilluns 8 de juny a les 10h.

I ara sí! Per acabar ...

Alumnat! És molt IMPORTANT la vostra participació en aquesta acollida de tutoria a l’inici de la setmana (i si us és possible, amb el vídeo activat) i que mantingueu unes rutines acadèmiques en el marc horari de 9 a 13h!

Seguim!

Claustre de professores i professors de l'INS Vilamajor