NOTÍCIES del nostre institut!

Vilamajor On Line, novena setmana i 3a avaluació (Final ordinària). Som-hi? #joemquedoacasa

 
Imatge Mercè Sigalés i Romero
Vilamajor On Line, novena setmana i 3a avaluació (Final ordinària). Som-hi? #joemquedoacasa
per Mercè Sigalés i Romero - Sunday, 17 May 2020, 16:54
 

Bona tarda de diumenge Alumnat i Famílies,

En primer lloc, i com a cada inici d'una nova setmana, esperem i desitgem que totes i tots estigueu bé i, també de nou, us volem fer arribar el nostre reconeixement pel vostre esforç i treball una setmana més!

En segon lloc, confirmar-vos que ja teniu publicat el corresponent Pla de treball per grup classe i dia de la setmana que comencem demà dilluns en sessions de 35-40 minuts de 9 a 13h, el podeu consultar a la web a INS Vilamajor On Line / Pla de Treball setmanal per curs / Carpeta 8a setmana del 18 al 22 de maig amb l’espai tutoria d'inici de setmana de demà dilluns a les 9h.

En tercer lloc, qüestions que cal tenir en compte aquesta setmana:

  • És la darrera setmana de la 3a avaluació i final ordinària per a l'alumnat de 2n de BAT.
  • Divendres 22 de maig, amb les famílies i alumnat de 4t d'ESO, tenim una Xerrada virtual d'orientació i, també, les Portes Obertes virtuals del Batxillerat, curs 2020-2021. Us farem arribar totes les indicacions per a la vostra connexió!

I ara sí! Per acabar ...

Alumnat! És molt IMPORTANT la vostra participació en aquesta acollida de tutoria a l’inici de la setmana (i si us és possible, amb el vídeo activat) i que mantingueu unes rutines acadèmiques en el marc horari de 9 a 13h!

Seguim!

Claustre de professores i professors de l'INS Vilamajor

Mercè Sigalés

Directora