NOTÍCIES del nostre institut!

Vilamajor On Line, vuitena setmana i 3a avaluació. Som-hi? #joemquedoacasa

 
Imatge Mercè Sigalés i Romero
Vilamajor On Line, vuitena setmana i 3a avaluació. Som-hi? #joemquedoacasa
per Mercè Sigalés i Romero - Sunday, 10 May 2020, 16:54
 

Bona tarda Alumnat i Famílies,

En primer lloc, i com a cada inici d'una nova setmana, esperem i desitgem que totes i tots estigueu bé i, també de nou, us volem fer arribar la nostra felicitació pel vostre esforç i treball una setmana més! Seguiu així!

En segon lloc, confirmar-vos que ja teniu publicat el corresponent Pla de treball per grup classe i dia de la setmana que comencem demà dilluns en sessions de 35-40 minuts de 9 a 13h, el podeu consultar a la web a INS Vilamajor On Line / Pla de Treball setmanal per curs / Carpeta 8a setmana de l’11 al 15 de maig.

També, recordar-vos l’espai tutoria de demà dilluns a les 9h i que, en la mesura que us sigui tècnicament possible, els alumnes us mostreu (vídeo activat) com fa el vostre tutor/a perquè per a nosaltres ens és més fàcil poder interactuar amb vosaltres si us veiem la cara enlloc de tenir una pantalla negre, no ho dubteu!

I ara sí! Per acabar ...

Alumnat! És molt IMPORTANT la vostra participació en aquesta acollida de tutoria a l’inici de la setmana (i si us és possible, amb el vídeo activat) i que mantingueu unes rutines acadèmiques en el marc horari de 9 a 13h!

Seguim!

Claustre de professores i professors de l'INS Vilamajor

Mercè Sigalés

Directora