NOTÍCIES del nostre institut!

Finalitza la 1a setmana, seguim! #joemquedoacasa

 
Imatge MERCÈ SIGALÉS i ROMERO
Finalitza la 1a setmana, seguim! #joemquedoacasa
per MERCÈ SIGALÉS i ROMERO - Friday, 20 March 2020, 10:43
 

Bon dia alumnat i famílies de l'institut Vilamajor,

Avui divendres, finalitzem la nostra primera setmana de #joemquedoacasa, tot l'equip de professors/es i el PAS desitgem que vosaltres i els vostres familiars i amics estigueu bé!

Recordar-vos que hem organitzat una franja d'atenció acadèmica a l'alumnat, de 9 a 13h de dilluns a divendres, per dur a terme les activitats d'aprenentatge, NO avaluades amb qualificació, proposades en un pla treball setmanal per curs i grup classe que publiquem en obert al curs de la web Espai Vilamajor On Line.  

Famílies, és important que els vostres fills/es realitzin aquestes activitats per mantenir unes rutines de treball acadèmic i físic que sens dubte són molt positives per a ells/es!

També, com a complement a les activitats d'aprenentatge dels plans de treball setmanals, us oferim el SITE Vilamajor Online amb una proposta molt variada d'activitats més lúdiques organitzades en diferents espais (reptes, jocs, lectura, art, cinema i posa't en forma), us animem a seguir-nos i a participar-hi!

Per últim, insistir-vos que per a qualsevol qüestió que ens vulgueu fer arribar, l'equip directiu està a la vostra disposició a l'adreça de correu iesvilamajor@xtec.cat .

Us volem transmetre molts ànims i força per a aquests dies que ens venen!

Cuideu-vos!

Mercè Sigalés

Directora