NOTÍCIES del nostre institut!

Activitats d'aprenentatge per a tot l'alumnat d'ESO i de BAT, a partir de dilluns 16 de març

 
Imatge MERCÈ SIGALÉS i ROMERO
Activitats d'aprenentatge per a tot l'alumnat d'ESO i de BAT, a partir de dilluns 16 de març
per MERCÈ SIGALÉS i ROMERO - Friday, 13 March 2020, 16:10
 

Benvolgudes famílies i alumnat de l'institut,

Atès el tancament de l'Institut com a mesura preventiva per contenir el coronavirus per un període mínim de 14 dies, el claustre de professors/es del centre estem treballant per, a partir de dilluns 16 de març, donar activitats d'aprenentatge a l'alumnat de les diferents matèries de forma coordinada per nivell i grup classe de l'ESO i del BAT. Per a la realització d'aquestes activitats per part de l'alumnat, oferirem una franja d'atenció i d'acompanyament per part del professorat que serà de 9 a 13h, de dilluns a divendres.

També, comentar-vos que els recursos emprats (correu, classroom, moodle, video conferencia, ...) utilitzaran el domini @insvilamajor.cat de l'alumnat i del professorat. L'alumne/a haurà de seguir les indicacions que rebi de cada professor/a i matèria.

L'avaluació d'aquestes activitats serà formadora i no qualificadora, per tant, aniran dirigides a la regular el procés d'aprenentatge de l'alumnat.

Finalment, informar-vos que des del centre estem prenent les mesures necessàries per garantir l'atenció educativa a l'alumnat amb dificultats per dur a terme les activitats de forma online.

Esperem que aquesta mesura ajudi al nostre alumnat a seguir avançant en la seu aprenentatge.

Gràcies per la vostra col·laboració i acompanyament,

Salutacions ben cordials,

Mercè Sigalés

Directora