NOTÍCIES del nostre institut!

VAGA GENERAL 8 de març i Comunicació Consell Comarcal, transport escolar

 
Imatge MERCÈ SIGALÉS i ROMERO
VAGA GENERAL 8 de març i Comunicació Consell Comarcal, transport escolar
per MERCÈ SIGALÉS i ROMERO - Thursday, 7 March 2019, 15:14
 

Benvolgudes famílies,

Adjunt correu rebut del Consell Comarcal avui mateix al migdia, a les 14:21h, en relació al servei de transport escolar per a la Jornada de Vaga General de demà divendres 8 de març. Ara mateix, el centre no disposa de més informació que la facilitada en el correu adjunt.

Per a aquesta jornada de vaga general, el centre té autoritzada l'adhesió a la vaga per a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO i de Batxillerat i farà el possible per garantir que les activitats acadèmiques i escolars es realitzin amb normalitat atès que es tracta també d’una vaga general de l’ensenyament públic amb afectació en el sector professorat.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Cordialment,

Equip directiu

CORREU CONSELL ESCOLAR - TRANSPORT ESCOLAR:

Serveis Personals CCVOR <sp@vallesoriental.cat>
Fitxers adjunts14:21 (fa 41 minuts)
 
 

Afectacions convocatòria vaga 8 de març en serveis de transport del Consell Comarcal

7 de març de2019

En relació amb la convocatòria de vaga general prevista pel 8 de març informen que la Generalitat ha fet pública l’ordre que regula servies essencials que s’han de prestar durant la convocatòria de vaga formulada.

En concret l’ordre publicada fa referència com a serveis mínims als serveis següents:

  • f) Servei de transport de persones amb disminució: servei habitual.
  • g) Transport escolar per accedir a centres d'infantil i primària que no tenen transport públic alternatiu:

D’acord amb l’ordre publicada informen que: 

  • Les rutes de transport escolar als centres d’educació especial i a centres d’educació infantil; serveis SIEI i les rutes de transport adaptat i assistit es consideren serveis mínims,  i, per tant, el servei s’ha programat en la forma i horaris habituals.
  • Pel que fa a les rutes programades com a serveis mínims en el cas que es produeixin afectacions en els serveis per incidències en l’estat del trànsit que puguin afectar des del Consell Comarcal es prendran les decisions oportunes sobre cadascun dels serveis en funcionament. En aquest sentit agrairem a centres de destí  que informeu a les famílies d’aquesta possibilitat.

Tot i això, informem que en el cas d’afectacions en les rutes programades per incidències procedirem de la manera següent: 

  1. En el cas que hagi avisos d’afectacions en el trànsit per part del Servei Català de Trànsit i que en conseqüència s’hagin de prendre decisions sobre els serveis comunicarem, mitjançant correu electrònic, les afectacions a les empreses de transport, al servei d’acompanyants, els centres educatius i els serveis especialitzats d’atenció diürna, segons s’escaigui, així com als ajuntaments que es puguin veure afectats.
  1. El serveis mínims establerts al Consell Comarcal, els dels centres de destí i el del  servei d’acompanyants es coordinaran per comunicar les decisions adoptades que afectin a les famílies.
  1. Si iniciades les rutes s’han de prendre decisions, els centres educatius en coordinació amb el servei d’acompanyants s’encarregaran d’avisar a les famílies de la situació i l’afectació en els usuaris.. En el cas dels serveis de transport als serveis especialitzats d’atenció diürna, el servei d’acompanyants en coordinació amb el Consell Comarcal s’encarregarà d’avisar a les famílies

Atentament,

Àrea de Serveis Personals

Consell Comarcal del Vallès Oriental

Tel. 93 860 07 08