NOTÍCIES del nostre institut!

IMPORTANT Informacions darrer dia, divendres 21 de desembre

 
Imatge MERCÈ SIGALÉS i ROMERO
IMPORTANT Informacions darrer dia, divendres 21 de desembre
per MERCÈ SIGALÉS i ROMERO - Thursday, 20 December 2018, 11:40
 

Benvolgudes famílies,

Ateses les incerteses de mobilitat del transport públic i privat per a demà 21 de desembre, el centre ha decidit fer el lliurament de notes de la 1a avaluació de l'ESO i de 1r de BAT, a excepció de 4t d'ESO que l'alumnat està de sortida, avui dijous 20 de desembre. Les notes de la 1a avaluació de 4t d'ESO es lliuraran demà divendres 21 de desembre, d'acord a la planificació inicial.

Per a demà divendres 21 de desembre, de 8 a 12:30h, l'institut té previst dur a terme les activitats ja comunicades (classe, tutoria, lliurament notes alumnat 4t d'ESO, pati amb xocolatada i tallers de Nadal), s' intentarà des del centre garantir la normalitat en el desenvolupament de les activitats planificades per a aquest darrer dia de trimestre.

Així mateix, us demanem que estigueu atents a les comunicacions de possibles incidències que us facin arribar des del Consell Comarcal en relació al transport escolar per a la jornada de demà, d'acord a la comunicació rebuda https://vilamajor.esemtia.net/moodle/mod/forum/discuss.php?d=257

Gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.


Cordialment,

Equip directiu